The Rock Church

Alla är varmt välkomna!

Vi är en kyrka i Ljungby som vill sprida Jesu kärlek och det fantastiska budskapet om Honom. Han har förvandlat våra liv och därför tror vi att Han kan förvandla vem som helst. Vi hoppas kunna nå de människor som inte går i kyrkan vanligtvis, men som är nyfikna på hur det är att gå med Jesus.

Jesus är ingen religion, utan en relation, och på den grunden vill vi stå och leva.

 

Johnny Johansson

Pastor

Musik

Lovsång

Ljungby Församlings Gospelkör.

Musik präglar vår gemenskap och är ett av våra verktyg för att sprida evangelium om Jesus Kristus.

Musiken är kanske inte så "traditionell" utan mer i modern tappning. Vi ser också lovsången som en form av bön för att hylla och uttrycka vår kärlek till Gud.

Bibeln

Guds Ord

Bibeln säger att evangelium, det glada budskapet om vad Jesus Kristus gjort för oss, är Guds kraft till frälsning och upprättelse.

Vi tror att Guds ord är sanningen som gör oss fria och undervisar utifrån Bibeln.

Sista lördagen i månaden, klockan tre, träffas vi och då får Den Helige Ande leda våra möten.

Evangelium

Frälsning - vägen tillbaka

Jesaja 53:6 "Vi gick alla vilse som får, var och en gick sin egen väg, men all vår skuld lade Herren på honom"

 

 Joh 3:16 "Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv."

 

Det finns en väg tillbaka till Gud, oavsett vilken situation vi står i, där Jesus redan betalt priset för vår frihet. En väg tillbaka till gemenskap med Gud och ett liv i trygghet. Det har Han lovat oss och han sviker inte.

Rom 10:9 "Ty om du med din mun bekänner Jesus vara Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, då bliver du frälst"