Johnny

Johnny Johansson

Pastor Rock Church, Ljungby

Rock Church är en dröm och vision som växt fram under några år. Att ha en kyrka som välkomnar alla, även de som inte brukar besöka traditionella kyrkor. 2016 blev jag ordinerad som pastor av Calvary Chapel i Pompano Beach, Florida och har nu startat vår verksamhet i Ljungby.

Jesus blev levande för mig 2004 och det förvandlade mitt liv. Det var en helt ny värld som öppnade sig. För mig handlar det om trygghet, att alltid ha sanningen tillgänglig och Jesus som vän. Det jag fått, det som inte kostade något, det vill jag dela med mig av till andra. Tänk att det var SANT och så enkelt!

Gisela

Gisela Nygren-Johansson

Körledare, Joy Singers

Jag är körledare för gospelkören Joy Singers. Gospelmusiken är ett sätt att umgås både med människor och Gud. Musiken binder oss samman och är ett sätt att lovsjunga Herren och sprida evangelium som betyder det "glada budskapet". Kören är öppen för alla, oavsett tro.

 

Alla är välkomna!

I hela mitt liv har jag sökt efter mening och svar på existensiella frågor. Jag är uppväxt i ett hem där humanism och akademisk kunskap var ledord men det gav mig inga svar utan bara tomhet. Under en livskris fick jag höra om Jesus av en god vän och ropade till Honom. Då fick jag uppleva att Han är på riktigt och vad som fattades i mitt liv.